Devon rex

UPPDATERINGAR

På denna sida finner du en snabb presentation av de katter som bor hemma hos oss, uppdateringar om kattungar och annat har vi valt att göra via vår sida på facebook. Där finner du även mappar med fler fotografier på våra härliga devoner.

SE*Jocose Devon rex

Självklart är du även välkommen att skicka oss ett mail eller ringa om du har några funderingar.

Söker du en ny vän?
Hona söker hem när hon inte längre ska gå i avel

Hos oss lever katterna tillsammans med familjen, de är innekatter som får komma ut under uppsikt men går aldrig ute själva. De aktiveras med lek inomhus och nyttjar hela huset som de vill.

Köpa katt av oss
Våra kattungar spenderar sina först 2 veckor i vårt sovrum där mammakatt och ungar får vara ifred från övriga katter i hushållet, när de sedan kommit upp ordentligt på benen flyttar de in vardagsrummet för att få ta del alla vardagens ljud rörelse. Ungarna har en hage med berikning i form av klätteträd och leksaker. Hagens storlek utökas allt eftersom för att vid flytt innefatta hela vårt vardagsrum, det gör att de får bästa förutsättningarna för att bli sociala, trevliga individer.

Vi följer SVERAKs regler och därför sker flytt som tidigast vid 12 veckors ålder efter godkännande av veterinär. Ungarna är då vana vid barn, andra katter, fått nosa på hundar samt fått vara med i vardagslivet i vår familj.
Vid flytt så är de van att gå på låda med Pee-wee pellets och äter såväl torrfoder som färskfoder.

Vi vill gärna följa kattungarna när de har flyttat och uppskattar om ni skickar en hälsning ibland, men se inte detta som ett krav. Inte heller har vi något krav på att ni ställer ut.

Innan flytt

  • vaccinerade
  • id-märkta med microchip
  • registrerade med stamtavla i SVERAK
  • veterinärbesiktade
  • försäkrade mot dolda fel

Priset på en devon rex ligger på 14-16 000kr, extra transportkostnader/vaccinationer utöver det rekommenderade vaccinationsprogrammet kan tillkomma.

SE*Jocose Cat's Meow

SE*Lockande Fröken Lykke-Li