Crashed computer/Död dator

I was going to add lots of new pictures a couple of days ago but the computer chrashed and I hadn’t any backup on the other computer. So I think we have to take new pictures before chirstmas and add them here for you to see. We hade standing pictures and playing pictures, but when we get the computer back they won’t be that new anymore.

The little ones have been plaing with Fira for the first time 2 days ago, no hesitation at all but have to keep an eye on them at all times. Fira is reallly nice with them, but she can be a bit clumbsy so I stayed on the floor with them all.

—–

Vår bärbara dator dog i början av förra veckan. Tuypiskt nog hade jag inte tagit backup på de nya bilderna av valparna som jag just satt och redigerade för att lägga ut här. Bland annat ståbilder från 4 veckors dagen. Så nu är bilderna på trasiga datorn som är inlämnad och inte komemr tillbaka före nyår. Inte så uppdaterade bilder om vi ska vänta på dem så antar jag behöver försöka få fotat nya och lägga upp dem här innan jul så ni kan se hur de ser ut nu.

För 2 dagar sen fick valparna hälsda på Fira, de sprang rakt in i henne och klättrade på henne utan minsta fruktan. Fira uppskattade sällskapet men eftersom hon kan vara rätt klumpig, hon är ju bara en valpis själv, så satt jag hela tiden med dem alla på golvet när de lekte.

Posted in IWS, MinPin and tagged .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.