Homes of their own/Egna hem

We have two puppies who are looking for homes of their own. Jocose the Ambassadors’ Mission and Jocose the Rogue. Feel free to contact us by e-mail jocose@jocose.se or by phone 004670 511 45 43 (Susanne), 0046703711977 (Janne)  if you are interested.

I will try to take some new pictures of them during the weekend so keep an eye on this page!

—–

Vi har två valpar som söker egna hem, Jocose the Ambassadors’ Mission och Jocose the Rogue. Om du är intresserad och känner att du kan erbjuda ett hem till någon av dessa valpar så kan du nå oss på 070-511 45 43 (Susanne) eller 070-371 19 77 (Janne).

Vi försöker få till några nya bilder på valparna nu i helgen, så håll koll på den här sidan!

—–

Meillä on kaksi pentua jotka etsivät omaa kotia, Jocose the Ambassadors’ Mission (uros) ja Jocose the Rogue (narttu). Jos olet kiinnostunut ja tuntuu siltä että kotoa löytyisi tilaa pennulle, niin ota yhteyttä. Soita +46 70 371 1977 (Janne) tai lähetä sähköpostia jocose@jocose.se.

Lisää kuvia on tarkoitus ottaa nyt viikonloppuna ja sitäkin enemmän löytyy tältä samalta sivulta alempana.

Posted in MinPin and tagged , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.