Snow, snow and more snow…/Snö i massor

Here in Piteå it’s eater freezing cold, -20 degree Celsius or colder, or it’s about -10 and snowing. Today it was snowing, so much that they had, once again, been out with the snow shoveling truck and we had so much from them on our drive way that I had to grab the shovel.

At first I had all dogs outside with me, but the little ones, including Nemi, don’t really like snow and temperatures below zero so after a while it was just me and Fira running around in the snow. Can’t really say that she is helping but she can give some nice laughs :)

When I had removed all the white stuff and could put the car in the garage I had to bring the camera outside to take some pictures.

Pictures below the Swedish text.

—–

Här i Piteå så är det antingen iskallt, -20 grader celcius eller kaller, eller så snöar det och är runt -10 grader. Idag snöade det, så mycket att jag, för vilken gång i år vet jag inte, fick parkera bilen på vägen medan jag skottade gård och plogvall.

Först så hade jag alla hundarna ute med mig, men de små, inkluderat Nemi, är inte speciellt förtjusta i snö och kyla så efter ett tag var det bara jag och Fira kvar. Hon är inte mycket till hjälp när hon springer runt, men det är roligt att se henne skutta och leka :)

När jag äntligen hade fått bort all snö som var ivägen och kunde köra in bilen så blev det lite fotografering.

001

002

003

Posted in IWS, MinPin and tagged , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.