8 years! / 8 år!

SE (u)UCH TK 1 Coffee’s Give As a Break ”Ruska” turns 8 years old today! So now we have a veteran, only thing is that I don’t think anyone have told Ruska this. She still behaves like a 3 year old, pulling my sister on skiis, running along the snowmobile and playing football. 🙂

SE (u)UCH TK 1 Coffee’s Give As a Break ”Ruska” fyller 8 år idag! So nu har vi en veteran, enda konstiga är att ingen tycks berättat det till Ruska. Hon beter sig fortfarande som en treåring, drar min syster på skidorna, springer brevid skotern och spelar fotboll. 🙂

Picture of Ruska taken summer 2008/Bild på Ruska från sommaren 2008

Posted in IWS and tagged .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.