First heat / Första Löpet

Maggie is the first one from our litter to start her heat, and with that she also makes sure we have had bitches in heat for over 2 months… 😛 First Nemi, then Fira (her first heat aswell, just over 1 year old) and now Maggie (almost 7 months old).

—–

Maggie är den första från vår kull att börja löpa, med det ser hon även till att vi kommer ha löptik hemma i över två månader på rad… 😛 Först ut var Nemi som följdes av Fira (även hennes första löp, hon hann bli just över året) och nu Maggie (som snart fyller 7 månader).

Jocose The Traitor Queen "Maggie"

Posted in IWS, MinPin and tagged , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.