Summer / Sommar

We have had real summer weather during the weekend, about 26 degree Celsius in the shadow. Not the best IWS weather but the minpins just love it! If it continue like this I have to go down to the sea so the big dogs can swim for the first time this year, maybe even practice some retrieving in the water…

—–

Vi har haft riktigt sommarväder under helgen, runt 26 grader i skuggan. Inte det bästa IWS vädret men Dvärgpinschrarna älskar det! Fortsätter det såhär så måste jag nog gå ner till havet så de stora hundarna kan ta årets premiär dopp, kanske tom att det blir lite vattenapportering…

Posted in IWS, MinPin and tagged , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.