Perfect eyes / Fria ögon

Baron Wolf Lady Wolfbaron ”Nemi” had her eyes checked today, everything was just perfect and we are so happy!

CurlyCo Touch of Magic ”Fira” got a rabies shot and she was so happy when she said hello to the nice man, don’t even think she noticed the pinch from the vacination. Nemi had both the regular shot aswell as her rabies shot.  Just as good to do ”everything” when you visit the vet…

—–

Baron Wolf Lady Wolfbaron ”Nemi” fick sina ögon lysta idag, allt var bra och vi är så glada!

När vi ändå var förbi veterinären så var det lika bra att ge Nemi den vanliga sprutan med vaccin och rabiesvaccinet. CurlyCo Touch of Magic ”Fira” fick också en rabies spruta och var så nöjd över att få träffa den snälla farbrorn, jag tror inte ens hon märkte sticket…

Posted in IWS, MinPin and tagged , , , , , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.