Kicksled day /Sparkåkardag

We had another lovely day with sun and + degrees so I decided to go for a kicksled tour. It was a really good choice since all snowmobile tracks was hard and the kicksled just floated over the snow. We all had a nice time and hope it will be like this for a while so we can make it our new habit!

Sorry for the poor quality photo, I just brought our pocket camera along…

—–

Vi hade ytterligare en dag med sol och + grader så jag beslutade att det vara dags att testa på en sparktur. Ett riktigt bra val skulle det visa sig eftersom skoterspåren var hårda och sparken nästan svävade över snön. Vi hade alla väldigt trevligt och jag håler tummarna det här vädret håller i sig så det här kan bli vår nya vana!

Ursäkta den dåliga kvalitéen på bilden, jag tog bara med lilla ”fick”kameran…

Posted in IWS, MinPin and tagged , .

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.