Farm life / Bondgårdsliv

We decided to go and see this years new lambs at my old school with our daughter and the dogs. Much appreciated by Elina who also asked to see the horses, our dogs on the other hand loved all smells and all things, in their eyes, that they could eat from the ground…

——

Vi beslutade oss för att det var dags att åka till min gamla skola och titta på detta års lamm med dottern och våra hundar. Det var väldigt uppskattat av Elina som också bad att få titta på hästarna. Hundarna å andra sidan älskade alla spännande dofter och allt, i deras ögon, ätbart på backen…

Posted in IWS, MinPin and tagged , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.