Trail pack /Klövjeväska

I found some pictures of our old trail pack, I think I bough it back in -98. It’s big and worked well when we traveled with train between cities and on shorter walks to strengthen muscles but the it doesn’t have the best fitting so I have never dared to bring it on a longer hiking trip. Would be brilliant to have a new one that we could alter between the dogs while out looking at new surroundings.

The doggies are Kapplandet’s Draught Miller ”Stella” who is a Golden retriever and Susanne’s first dog, the beautiful IWS is named SEU(u)CH TK1 Coffee’s Give As a Break ”Ruska”

—–

Jag hittade lite gamla bilder på vår klövjeväska som jag har för mig jag köpte 1998. Det är riktigt stor och funkade utmärkt när vi åkte med tåg mellan städer och på kortare promenader för att bygga och stärka muskler. Tyvärr är den inte så bra i jämvikt och passform så jag har inte vågat nyttja den på någon dags- eller längre tur. Skulle ju vara helt super att införskaffa en ny som passade på båda hundarna så vi kunde variera mellan dem när vi var ute på utforskarturer i nya miljöer.

Hundarna är Kapplandet’s Draught Miller ”Stella” som är en Golden retriever och Susannes första hund och den vackra IWSen heter SEU(u)CH TK1 Coffee’s Give As a Break ”Ruska”

Also, the pic of Ruska is featured in a swedish dog breed book!

—–

Dessutom, bilden på Ruska finns publicerad i en svensk hundrasbok!

ISBN 978-91-7424-296-6

 

Posted in IWS and tagged , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.