Crufts 10-13 March 2016

We dog people must be a bit crazy (or is it just me?). I have always been dreaming of Crufts and that I one day will be able to go there, well, this year the day, or rather the days, came. So I paid my tickets, and 3 flight later I was at Birmingham airport!
I enjoyed watching and feeling some of the dogs I just have seen in pictures, I went shopping in the marketplace with 400+ trade exhibitors and I went to see the breed stand and of course I had the tastiest fish and chips ever!
This year was the 125th show at Crufts and I hope I will be able to go there again, hopefully I will then be able to stay for more then 2 days…

—–

Vi hundmänniskor måste vara lite tokiga (eller är det bara jag?). Jag har alltid drömt om Crufts och att jag en dag skulle kunna åka dit. Så i år så kom den dagen, elelr snarare dagarna. Jag betalde mina biljetter och 3 flyg enare så landade jag på Birminghams flygplats!

Jag hade jättetrevligt och såg och kände på flera hundar som jag tidigare bara sett på bild, jag shoppade och tittade i 400+ montrar, jag var förbi rasmontern och självklar å passade jag på att äta den godaste portionen med fish and chips jag någonsin ätit!

Detta år var det dessutom den 125e utställningen av Crufts och jag hoppas att jag kommer få möjlighet att åka dit igen, och att jag förhoppningsvis kan stanna mer än 2 dagar då…

Posted in IWS and tagged .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.