Have you seen them? / Har du sett dem?

I don’t think I have shown the pictures from when our daughter Elina joined me at an obedience competition in a nearby city, and even if I have shown them I think they are the most adorable ones and well worth showing again! A big, kind dog and her little, proud owner. I was the one to go inside to compete but then I let Elina take care of the things outside the ring, including going up to recieve the prizes and get the applauds for well deserved work, you should have seen the ways her eyes sparkled!

My hope is that we in the future would share this passion of dogs, and especial the love of the Irish water spaniel so we could spend our weekends on different competitions and shows…

—–

Jag tror inte att jag har visat bilderna från när vår dotter Elina kom med till en lydnadstävling i en närliggande stad, och även om jag har visat dem så är de helt underbara och väl värda att visas upp igen. En stor, snäll hund och hennes lilla, stolta ägare. Det ar jag som tävlade den dagen men resten av delarna utanför ringen fick Elina ta hand om, bland annat att ta emot priserna för tävlingens nästbästa hund och få applåder för väl utfört arbet. Ni skulle sett hur hennes ögon glittrade!

Min förhoppning är att vi i framtiden kommer dela passionen för hundar, och då speciellt kärleken till den irländsk vattenspanieln så vi tillsammans kunde åka på tävlingar och utställningar…

Posted in IWS and tagged , , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.