The male / Hanen

SIUCH JWW-10 CurlyCo Trick or Treat, nicknamed Washington is a litter brother to our much beloved SEU(u)CH NOUCH FINUCH NORDICCH JWW-10 EECH CIB CIE RLD N RLD FRLD A RLD M CurlyCo Touch of Magic "Fira". Washington is a gentle male that hasn't been much out in the rings, but despite this he still has a Slovenian show champion title and was best male junior at the World Dog Show in Denmark 2010.

Eyes: clear
Hips: C/C
Elbows: 0/1
Knee: 0/0
His health test was done at 7,5 years of age in Finland


SIUCH JWW-10 CurlyCo Trick or Treat, kallad Washington, är en kullbror till vår kära SEU(u)CH NOUCH FINUCH NORDUCH JWW-10 ESTCH CIB CIE RLD N RLD FRLD A RLD M CurlyCo Touch of Magic "Fira". Washington är en snäll hane som inte varit ute mycket i ringarna men ändå har en Slovenskt utställningschampionat och var bästa juniorhane på Word Dog Show i Danmark 2010.

Ögon: Utan anmärkning
Höfter: C/C
Armbågar: 0/1
Knä: 0/0
Hans hälsotester gjordes vid 7,5 års ålder i Finland

 

Posted in IWS and tagged , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.