Eve

I try to bring the camera now and then on our walks so I might get the chance to take some nice photos of the dogs. Unfortunatelly the light outside at this time of year isn't the best and most of the pictures ends up like a blurry dot where you might be able to recognize maybe a ear or a nose at the most. This is also the reason that I don't really like winter, and we are so looking forward to spring and summer; warmer, lighter, water instead of ice and no need to wear heavy clothes! 

Enought about that, this is Eve, our little pink girl that I have been found of since day 1...


Jag försöker att ta med kameran nu och då på våra promenader så att jag kanske får chansen att tanågra fina bilder av hundarna. Tyvärr så är inte ljuset ute den här tiden på året den bästa så de flesta bilder är bara ett enda stort blurr där man, med tur, kan hitta ett öra eller nos som mest. Det här är också en a anledningarna att jag inte egentligen tycker om vintern, och vi ser så fram emot vår och sommar; varmare, ljusare, vatten istället för is och man slipper tunga vinterkläder!

Nog om det, detta är Eve, vår lilla rosa tjej som jag har varit förtjust i sen dag 1...

Posted in IWS and tagged , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.