SPA1!

Yesterday Stanegate Jump For Joy ”Joy” passed the spaniel ability test in Finland under judge Sari Vottonen. As soon as the results are registered I will be able to apply for the WCC and also enter in working class at shows. This test is also mandatory to have passed if she gets CAC’s in Finland and want to have the Finnish show champion title. So proud of her!


Igår så blev Stanegate Jump For Joy godkänd av domare Sari Vottonen på det finska anlagstestet för spaniels. Så snart som detta resultat är registerat kommer jag kunna ansöka om WCC som ger henne möjlighet att tävka i jaktklass på utställning. Ett godkänt SPA är också obligatoriskt att genomgå om hon får cert i Finland och vill ansöka om det finska utställningschampionatet. Så stolt över henne!

Posted in IWS and tagged , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.