The hunter / Jägaren

There has been lots and lots of rodents in the nature this year, not that appreciated by people but Baron Wolf Lady Wolfbaron ”Nemi” has been in heaven! She is a great hunter and her breeder even told us that she came with her first mouse when she was just 11 weeks old. Days before we went to pic her up. She still loves to hunt and she thinks it’s so fun that she does it even if the rain is pouring down…

I don’t have pictures of the actual hunting but here are from when we forced her to be inside and dry for a while in the cabin.

—–

Det har varit ett riktigt lämmel/sork/gnagarår i år och det är ju inte så populärt bland människor men  Baron Wolf Lady Wolfbaron ”Nemi” har varit i himmelriket! Hon är bra jägare och hennes uppfödare sa redan när vi hämtade henne vid 11 veckor att hon bara dagar innan kommit bärande på sin första mus. Hon tycker fortfarande om att jaga och hon gör det så gärna att inte ens ösregn hindrar henne…

Jag har tyvärr inte bilder från när hon jagar men här är några när vi tvingade henne att vara inne en stund i stugan och torka.

As you might have guessed these are photos taken earlier this year, but still worth sharing I think.

—–

Som du kanske listat ut så är bilderna tagna tidigare i år, men jag tyckte ändå de var något jag ville dela med mig av.

Posted in MinPin and tagged , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.