2 languages/2 språk

From now on you can choose to read our page in English or Swedish! This ”News” page will have both languages at the same page just to make things easier for me and we don’t have to make a new blog account and add the pictures on the ”news” twice.

—–

Äntligen har vi tagit oss tid att göra sidan även på svenska! Givetvis är det sedan upp till dig om du vill läsa det på svenska eller engelska (eller båda) men vi har valt att skriva både på engelska och svenska på denna ”Nyheter”-sida. Genom att göra så sparar vi oss tid i uppdateringen samt att vi nog lättare kommer ”orka” uppdatera på båda språken direkt. 🙂

800px-Flag_of_the_United_Ki

Posted in Uncategorized and tagged , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.