Lots of (old) news / Massa (gamla) nyheter

I have had so much to do this spring with a new (two legged) baby, full time study at university, daughter, husband, practicing/competing with the dogs, teaching a group of people becoming rally obedience writers and the regular household work that I have down prioritized this page. But since I now have summer vacation I have taken some time making some new posts. I hope you will enjoy and make sure you don’t miss anything, updates is made between 9th February and today so go have a look!

—–

Jag har haft så mycket att göra denna vår med en ny (tvåbent) baby, heltidsuniversitetsstudier, dotter, man, träning/tävling med hundarna, lärare för rallyskrivarutbildning och allt det normala hushållsarbetet att jag har nedprioriterat uppdateringarna av denna sida. Men eftersom jag nu har sommarlov så har jag passat på att göra flera uppdatering idag. Jag hoppas ni kommer tycker om det och för att vara säker på att inte missa något så ska ni se på alla inlägg mellan den 9 februari till idag. Ha så skoj!

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.