Confirmed N UCH / Bekräftad N UCH

June 16th (2011) is the date that the Norwegian kennel Club (NKK) confirmed that SE U(u)CH JWW-10 CurlyCo Touch of Magic ”Fira” is also entitled to put N UCH (Norwegian show champion) before her name. Now we have to send the papers to Finland aswell…

N UCH SE U(u)CH JWW-10 CurlyCo Touch of Magic

—–

16 juni är datumet som Norska kennel klubben (NKK) bekräftade att SE U(u)CH JWW-10 CurlyCo Touch of Magic ”Fira” har tillåtelse att sätta N UCH (Norsk Utstilling Champion) före sitt namn. Nu måste vi få iväg papprena till Finland också…

N UCH SE U(u)CH JWW-10 CurlyCo Touch of Magic

Posted in IWS and tagged , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.