Summertime / Sommartider

Did you think the summer was long gone? I also thought so too when it was just pouring down several days, but then yesterday there was sun and nice degrees again. Guess who that took the opportunity to pay a visit to the beach? Some pictures here down below, and we keep our fingers crossed that we will get some more summer days even after we passes over to September…

—–

Trodde du att sommaren var över sen länge? Jag trode också det när det bara har öst ner vatten från skyn i flera dagar, men så igår så sken solen och det var varm och skönt igen ute. Kan ni gissa vem som tog chansen att åka en sväng till stranden? Några bilder finns här nedanför och låt oss hoppas att det kommer ytterligare några sommardagar även om vi går över i september…

Posted in IWS, MinPin and tagged , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.