Showing… / Utställning

NORD UCH JWW-10 CurlyCo Touch of Magic ”Fira” was placed as 3d bitch at Kajaani, Finland yesterday. We didn’t get what we were hoping for but still we had a really nice time. Unfortunately this post will be without pictures since the camera stayed home…

Congratulations to the winners, the BOB male even decided that BIG-1 was his cup of tea!

—–

NORD UCH JWW-10 CurlyCo Touch of Magic ”Fira” placerades som 3e tik i Kajana, Finland igår. Vi fick inte det vi hoppades på (och behövde) men hade ändå en väldigt trevlig dag. Tyvärr kommer detta inlägg dessutom vara utan bilder eftersom kameran stannade hemma.

Grattis till vinnarna, BIR hanen tyckte dessutom att BIG-1 var hans plats!

Posted in IWS and tagged , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.