Proud / Stolt

I just have to share this picture of our darling daughter with the dog she call hers, she is always so proud when I get home from a competition and bring her medals and especially if she gets the rosette to. Elina keeps all the medals in her room and after this picture we pinned the rosette from Rally obedience master class (RLD M) to her curtain, just next to her cats champion rosette.

—–

Jag bara måste dela med mig av denna bild på vär älskade dotter med hunden hon kallar hennes. Hon är alltid superstolt när jag kommer från någon tävling med Fira och har med medaljer och ibland också någon rosett. Elina sparar på alla medaljerna i sitt rum och efter denna bild togs så satte vi fast RLD M rosetten i hennes gardin, just brevid hennes katts championrosett.

Elina & RLD A RLD F RLD A RLD M CIB CIE EST CH NORD UCH (SEU(u)CH NUCH FINUCH) JWW-10 CurlyCo Touch of Magic "Fira"

Elina & RLD N RLD F RLD A RLD M CIB CIE EST CH NORD UCH (SEU(u)CH NUCH FINUCH) JWW-10 CurlyCo Touch of Magic "Fira"

 

Posted in IWS and tagged , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.