Birthday girl!/Födelsedagstjej!

RLD N, RLD F, RLD A, RLD M, CIB, CIE, NORD UCH (SEU(u)CH, NOUCH, FINUCH) EECH, JWW-10 CurlyCo Touch of Magic “Fira”

6 years old today and we celebrated with a walk in the forest. I realized that the snow had a hard crust that made it possible to walk just straight out between the trees. To top that we also had the bright spring sun shining at us while walking there. I listened to the beautiful song of spring birds and the dogs just run around like crazy playing.

That’s freedom!

——

6 år gammal idag och vi firade med en promenad i skogen. Jag insåg att det var skare som höll såväl hundar som mig och det gjorde det möjligt att bara gå rakt ut mellan träden. Som topping på det så hade vi en stark vårsol som sken på oss och vårfåglar som sjöng vacker sång. Hundarna sprang runt som tokiga och jagade vaarandra.

Äkta frihet!

Posted in IWS and tagged , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.