6,5 weeks old & New Year/6,5 veckor gamla & Nyårsafton

I totally forgot to take staked pictures when the puppies was 6 weeks old, so 6,5 weeks is the new 6 weeks 😉 Not the best day to take pictures since we were a bit short of time, making 3 (or really 5 ..) course meals at the same time.

Unfortunately not the best staked pics but you just have to hang on until they are 7 weeks and I promise to at least have more time to try making nicer pictures…

And as always I have some pictures when playing as well, those are the funniest to take and I would have lots and lots of them if the puppies would be playing in front of the camera instead of being between the camera and my face 😛

(Pictures after the swedish text)

—–

Jag glömde helt bort att ta uppställda bilder när valparna var 6 veckor, så instället blir 6,5 veckor det nya 6 veckor… Går ju inte att gå tillbaka i tiden så så mycket valp har varken vi eller ni 😉 Tyvärr blev det inte de bästa bilderna på dem heller eftersom tiden var knapp. Att försöka fota på nyårsafton mellan ätande och tillagning av 3 rättersmiddag (eller snarare 5 rätter eftersom vi inte kunde enas om en enda rätt till varken för- eller efterrätt :P)

Ni får istället ”stå ut” tills de blir 7 veckor och jag lovar att iaf ha mer tid till att fotografera. Hur fint valparna sen ställer upp på att stå just när vi knäpper av bilden är en annan sak.

Son vanligt har jag lagt in bilder från när de leker också, om jag ska vara ärlig är det de som är roligast att fota. Jag skulle haft mängder av dem om valparna kunde leka framför kameran och inte mellan kameran och mitt ansikte 😀

01

0101

Ettan

0103

Ettan

0102

Ettan

0201

Mellan

0202

Mellan

0203

Mellan

0301

Basse

0302

Basse

0205

Mellan

0304

Basse

0303

Basse

0104

Ettan

0204

Mellan

newyear

Happy New Year! May 2010 bring us all peace and prosperity

Posted in MinPin and tagged , , , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.