First official / Första officiella

Jocose the Rogue ”Lillan” was the first one to attend official show, she was placed second in the junior class but the judge decided to hold on to Ck and Prize of honour for all entered in junior class.  But we know she ist still the same, much loved, Lillan as she was before going in to the ring!

—–

Jocose the Rogue ”Lillan” blev den första ur vår kull att debutera på officiell utställning. Hon placerades som andra bästa junior men domaren bestämde att ingen av deltagarna i juniorklass skulle ha varken Ck eller HP. Nåväl, vi vet att hon ändå är samma, högt älskade, Lillan nu som innan hon gick in i ringen! Vi håller tummarna för nästa år istället!

Foto: Chineseblues

Posted in MinPin and tagged , , , , .

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.