Cuddle / Mys

The degrees are dropping outside and Baron Wolf Lady Wolfbaron ”Nemi” thinks that the best place on earth is cuddled down in the sofa. This is from one of the rare occasions when she is on top of all the pillows instead of under the blanket but I thought it might be funnier to actually see her in the picture instead of just looking at a blanket pile…

—–

Graderna sjunker utomhus och Baron Wolf Lady Wolfbaron ”Nemi” tycker det bästa stället på jorden är nedkrypen i soffan. Denna bild är tagen när hon för ovanlighetensskull befinner sig på kuddhögen istället för under filten, men jag tänkte det kan vara roligare se en bild där hon faktiskt syns istället för en bild på en filthög…

Posted in MinPin and tagged , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.