Royal visit / Kungligt besök

Our SE U(u)CH TK1 Coffee’s Give As a Break ”Ruska” came to pay a visit with her (and my) family when we celebrated our daughters 3:d birthday. I took some pictures even if the weather wasn’t the best. Ruska might be the easiest dog to take pictures of, the hard part came when me and my sister tried to have Ruska and NORD UCH JWW-10 CurlyCo Touch of Magic ”Fira” in the same frame. Fira haven’t had as many years as Ruska to learn how I want to have them but we might have got a good picture or two of them together…Hopefully!

—–

Vår SE U(u)CH TK1 Coffee’s Give As a Break ”Ruska” kom och hälsade på med henne (och min) familj när vi firade vår dotters 3:e födelsedag. Jag tog ett gäng bilder även om vädret inte var det bästa. Ruska är förmodligen en av de lättaste hundarna att ta kort på men det svåra kom när jag och min syster försökte få till bra bilder på Ruska och NORD UCH JWW-10 CurlyCo Touch of Magic ”Fira” på samma kort. Fira har ju inte haft lika många år på sig att förstå hur jag vill ha bilderna och vad alla mina ”minikommandon” under fotografering betyder. Jag tror dock det kan finnas en eller två bra bilder på dem ihop…Förhoppningsvis!

Posted in IWS and tagged , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.