Can’t understand… / Kan inte riktigt förstå det…

But I sure love it! We are in mid November and still no sign of snow, today I even say that our rowan tree have little buds coming. Strange for this time of year but if you to that add that we had + 8 degrees Celsius yesterday. It’s no wonder the poor tree is confused.

—–

Men jag älskar det verkligen! Vi är i mitten på november och fortfarande inga tecken på snö, idag såg jag till och med att vårt rönnträd har små knoppar. Konstigt för den här tiden på året men kanske inte så underligt när man sen tillägger att vi i går hade en temperatur på + 8 grader. Det är kanske inte så konstigt att det stackars trädet är förvirrad.

Posted in IWS, MinPin and tagged , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.