Guests / Finbesök

We had a little princess and her ”mum” here a couple of days ago. Each time we see our puppies our hearts melts a bit when they greet you with such an entusiasm, it’s amazing they remember their breeders the way they do!

Off course I had to take some pictures as well as the mandatory cuddling.

—–

Vi hade en liten prinsessa och hennes matte på besök för några dagar sen. Varje gång vi träffar någon av våra valpar så smälter våra hjärtan lite när de hälsar så ensusiasmiskt på oss, helt imponerande att de faktiskt kommer ihåg sina uppfödare på det sättet som de gör!

Självklart så var jag ”tvungen” att ta lite bilder förutom det obligatoriska mysandet.

Jocose The Rogue ”Lillan”


 

Posted in MinPin and tagged , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.