Premier show

Jocose The Traitor Queen ”Maggie” and Jocose The Ambassadors’ Mission have been to their premier show today. Maggie went BOB and Basse took the BOS placement, really good practice and they behaved so nice! It was a proud breeder that drove home in the snow, sure they were jumping every second step but they are still puppies and I think they are allowed to do that. At nonofficial shows you are ment to practice with your dog for future official shows and so we did while having fun at the same time!

Pictures further down

(Basse is still for sale)

—–

Jocose The Traitor Queen ”Maggie” and Jocose The Ambassadors’ Mission har varit debuterat på utställning idag. Domaren valde fram Maggie som BIR och Basse blev då BIM, så bra träning och de betedde sig superbra! Det var med andra ord en stolt uppfödare som körde hem i snön, visst de hoppade på nästan vartannat steg i ringen men de är fortfarande valpar och jag tycker det (än så länge) är ok. På inoficiella är det ju meningen att man ska träna inför officiella uställningar och det har vi gjort idag, samtidigt som vi hade roligt!

Basse är fortfarande till salu.

Jocose The Ambassadors' Mission "Basse"

Jocose The Traitor Queen "Maggie"

CurlyCo Touch Of Magic, wasn't shown but joined us anyway/CurlyCo Touch Of Magic, ställdes inte ut men fick följa med ändå

Posted in IWS, MinPin and tagged , , , , .

2 Comments

  1. Hej på er !
    Och jätte grattis till debuten. Nu har dom gjort den alla 3 ;)…

    Ja ja hoppas askan har lagt sig till Erica ska flyga hem. Det är dock 2 v bort. Men vad jag längtar.

    Hörs och syns förhoppningsvis
    Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.