Short coat / Kort päls

The last day on our vacation ended with a transformation of our lovely curly girl, she is now in a really short working costume!

I might show you some pictures later on, just have to give myself some time to accept her new look before I look at her through the camera. So until then you have to settle looking at a pic of her in all her glory!

—–

Sista dagen på vår semster slutade med att jag trollade med vår härliga, krulliga IWS, hon är numera i en riktigt kort arbetskostym!

Det kommer nog upp bilder på henne så småning om, måste bara ge mig själv lite tid att vänja mig vid hennes nya utseende före jag tittar genom kameran. Så tills jag vant mig får ni njuta av en bild på krulltott i all sin glans!

Posted in IWS and tagged , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.