Qualifying points! / Kvalificerande poäng!

RLD N RLD F RLD A NORD UCH EE CH CIB CIE JWW-10 CurlyCo Touch of Magic ”Fira” is the first Irish water spaniel in Sweden to compete in the highest level in Rally obedience and she also gained qualifying points despite a confused handler. She is just lovely!

—–

RLD N RLD F RLD A NORD UCH EE CH CIB CIE JWW-10 CurlyCo Touch of Magic ”Fira” är den första irländska vattenspaniel som har tävlat i den högsta klassen, mästarklass, i rallylydnad och hon fick också kvalificerande poäng trots att hennes handler var lätt förvirrad. Älskade hund!

Posted in IWS and tagged , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.