Qualifying points! / Kvalificerande poäng!

My sweet little dog manage to get qualifying points today in graduate class in Rally obedience and that without having practice any of the parts that’s new in this class. I decided yesterday that instead of staying in beginners class I should try for graduate and see what would happen. Just to go in and think that we would have a good time no matter what. It worked just fine, not to many points but who cares as long as the points are on the right side of the margin…

—–

Min älskade lilla hund klarade idag kvalificerande poäng i rallyns fortsättningsklass, helt utan att någonsin gjort de moment som är nya för klassen. Det kändes onödigt att köra ytterligare en bana i nybörjar klass idag eftersom hon fick titeln igår så då tänkte jag att vi provar fortsättnings och ser vad som händer. Jag tänkte att vi bara skulle gå in och ha kul och så fick et bli som det blev. Det funkade ju riktigt bra, inte så många poäng och balanserande på marginalen, men vad gör det sä länge som man hamnar på rätt sida om godkäntgränsen…

RLD N CurlyCo Hey Ho Let's Go "Lura"

 

Posted in IWS and tagged , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.