Rally O / Rallylydnad

We were in Gällivare this weekend to see Susanne’s little brother graduate and as it happens they also had rallyobedience competition. I wasn’t going there since Lura already had her title from second class and we haven’t started practice for next class. But we had to go and have a look…And the next second I hear myself say that we will enter on Sunday in second class just as an practice. So we went to the competition on Sunday and got 2 more first prizes in graduate class, one of the tracks we also got the highest score making Lura the total winner of it!

—–

Vi var i Gällivar denna helgen för att se Susannes lillebror ta studenten och då råkade det sig så att de även hade rallytävling i stan. Jag skulle inte delta eftersom Lura redan har fått sin tittel i fortsättningsklass och vi har inte hunnit träna in momenten i avancerad klass. Men vi var ju ”tvugna” att åka och titta…Och nästa sekund hör jag mig själv säga att vi kommer på söndag och tävlar då det kan vara bra träning. Så upp på söndag för att tävla och vi fick ytterligare 2 godkända rundor, en av banorna var vi dessutom ekipaget med högst poäng så där var vi banans totala vinnare!

Save

Save

Posted in IWS and tagged , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.