Pooch of Sweden

A while ago I won a leash from a lottery that Pooch of Sweden had, I haven't really have time to take some pictures of it but today I decided to make some time for it. I was allowed to decide color all by myself and I thought the blue and pink would be perfect together with the IWS coat, I think it's a super combination, what do you say?

Now is it just the question of who from the lovely bunch of nine will be the one wearing it in the end...


För ett tag sedan så vann jag ett koppel i en dragning som Pooch of Sweden hade, jag har inte riktigt haft tid att ta några bilder av det men idag beslutade jag mig för att ta mig tid. Jag fick själv bestämma färg och tänkte då att det blårosa kopplet skulle vara perfekt ihop med IWS-pälsen, jag tycker fortarande det är en superkombination, vad tycker du?

Nu är då bara frågan om vem av de nio söta valparna som kommer vara den som får bära det i slutänden...

Posted in IWS and tagged , , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.