First toy / Första leksaken

Yesterday the puppies got their first toy since they have started to show an interest in things around them. I do think it will be well used since many of them have tried to taste and even chew on it already.

...also we did the nails again, they will be super good at that I think!


Igår fick valparna sin första leksak eftersom de har börjat att visa intresse i saker runt omkring dem. Jag tror den kommer bli välanvänd eftersom flera av dem redan har smakat och även tuggat på den redan. 

---och sedan gjorde vi klorna igen, de kommer bli superduktiga på det tror jag!

Posted in IWS and tagged , , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.