Front cover! / Framsida!

This print screen above is from the Swedish Spaniel and Retriever clubs homepage, it shows the front cover of this years last members news magazine Apportören. As you can see it's an IWS on the front page and that IWS is the puppies mother SEU (u)CH NO UCH RLDN RLD F CurlyCo Hey Ho Let's Go "Lura"!

Just disappointed the newsmagazine editor got it all wrong naming an Åsa Karlsson as photographer instead of me...I'm 100% sure that I was the one behind the camera and down below you can see the original picture beside a close up on the magazine.


Den print screen som ni såg här ovanför är från Svenska Spaniel och Retrieverklubbens hemsia och visa framsidan på detta års sista nummer av medlemstidningen Apportören. Som du kan se så är det en IWS på framsidan och den IWSen är valparnas mamma SEU (u)CH NO UCH RLDN RLD F CurlyCo Hey Ho Let's Go "Lura"! 

Enda smolket över denna ära är att den person som editerar tidnignen har fått allt helt om bakfoten och namnger en Åsa Karlsson som fotograf istället för mig...Jag är 100% säker på att jag var den som stod bakom kameran och här nedanför så kan du se orginalbilden brevid en närbild av tidningen.

Posted in IWS and tagged , , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.