Reading /Läsning

Yesterday our 8 year old daughter stayed home doing her reading homework and looking after the puppies for about 30 min when Janne went to the store. In the picture you can see the first thing that he saw when he got back home, our sweetheart sitting in the puppy box reading out loud for the puppies while they were eating and sleeping. I think it's safe to say that the puppies will be used to children when moving to their own forever homes, just the way it should be!

I do hope you can look beyond the poor quality of the picture, but maybe that will make you see less of the mess in our master bedroom that we had to rearrange some to get the big puppy box in.


Igår stannade vår 8-åriga dotter hemma för att göra sin läsläxa och hålla lite koll på valparna i ungefär 30 minuter medan Janne åkte till butiken. På bilden kan du se synen som mötte honom när han kom tillbaka hem, vår älskade tös som satt i valplådan och hade högläsning medan valparna åt eller vilade sig. Jag skulle nog kunna påstå att valparna kommer vara väldigt vana vid barn när de flyttar till sina nya hem, precis som det ska vara!

Jag hoppas ni inte blir allt för besviken på den dåliga kvaliten på bilden, men det kanske istället göra att ni ser mindre av röran runtomkring i vårt sovrum. Var tvungen att möblera om lite där för att den stora valplådan skulle gå in.

Posted in IWS and tagged , , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.