Up on legs / Uppe på benen

Have I told you yet that the puppies are up on their legs now? Think I haven't but now you know, that also results in puppies that is just sitting or standing up and that makes for a new angle in the pictures. They have also started playing but I haven't manage to catch a good pic of that since the all just doing their wiggly walk to me as soon as I sit down in the puppybox. Must say it's hard to take pictures when the ones I want to have pictures of are about 2 cm from the lens...


Har jag skrivit än att valparna nu är uppe på benen? Jag tror inte jag gjort det men nu vet ni, det betyder också att valparna ibland bara sitter eller står upp och då får jag till nya fotovinklar och lite mer variation i vad jag kan visa er av valparna. De har faktiskt ocks å börjat att leka med varandra men det har jag inte ännu lyckats få en bra bild eftersom de alla kommer vaggande till mig när jag sätter mig i valplådan. Måste säga det är minst sagt svårt ta bilder av ett gäng som helst står 2 cm från linsen...

Posted in IWS and tagged , , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.