Yes again… / Ja igen

I guess you can tell just by looking at the picture one of the thing we have done yesterday. But the things the picture doesn't tell you is that all the puppies have been outside in the snow for the first time, and they all relived them selves outside. They have also been out for a drive, not that they were so happy about that part but still they have to practice and for first timers I would say it went quite well.


Jag gissar att du bara på bilden här kan e vad vi har gjort igår. Men det som bilden inte visar är att alla valparna har fått vara ute i snön för första gången, och de gjorde alla dessutom ifrån sig där innan vi gick in igen. De har också fått vara på en åktur med bilen, de var äl inte sådär jätteimponerade och nöjda med den biten men det är ju något de måste träna på och för att vara första gången måste jag säga att det gick ganska bra.

Posted in IWS and tagged , , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.