8 weeks! / 8 veckor!

Due to unforseen circumstances we have some puppies available from this lovely litter. All the puppies are smart, cheerful and outgoing. Even if we would love to see them out in the show or performance ring in the future the most important thing is that they get a loving home where they can be a part of the family and get the time and exercise that they need. So, if you are looking for a great companion, write me an e-mail to tell me more about you!


Pågrund av oförutsedda omständigheter så har vi några valpar som letar hem i denna underbara kull. Alla valparna är glada, utåtriktade och lättlärda. Även om vi givetvis skulle älska att få se dem i utställnings och tävlingsringar i framtiden så är detta inte ett krav, det viktigaste är att de få ett hem där de blir älskade som en familjemedlem och att de får den motion de behöver. Så om du letar efter en trevlig kompis, skriv ett e-mail och berätta mer om dig själv!

Posted in IWS and tagged , , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.