Aqua boy

Just some individual pictures of the male with light blue, or if you prefer, aqua colored collar.

He is a real sweetheart, loves to cuddle and sometimes he just sits and look, like he's telling me to take a picture of him...Or just wondering why that crazy human runs around with that thing in front of the face all the time...


Bara några bilder på en av hanarna, den med ljusblå, eller om du föredrar det, den med halsband i aqua.

Han är en riktigt sötnos, älskar att mysa och ibland sitter han bara och tittar, som att han ber mig att ta en bild på honom...Eller så funderar han bara varför den där knasiga människan springer runt med den där grejen framför ansiktet hela tiden...

Posted in IWS and tagged , , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.