Bird / Fågel

I was so sure of that I had shown you the pictures of when the puppies met with birds for the first time. But when I was looking trough the news section I couldn't find them. So, I guess I better show them now instead, you can also see how much thy have grown since then, just 6,5 weeks old in these pictures. Unfortunately it was really cold and dark outside when I first introduced them to birds so the pictures is taken beside my desk, not the best pictures but this is purple girl and her birdie.


Jag vär stensäker på att jag hade visat upp bilderna på valparna när de möte fågel för första gången. Men när jag tittade igenom nyhetssidan så kunde jag inte hitta några bilder. Så därför måste jag ju visa er bilderna nu istället, man kan också se hur mycket de vuxit sen dess, de var bara 6,5 vecka gamla när jag tog de här bilderna. Tyvärr var det riktigt kallt och mörkt ute när de fick sin första introduktion till fågel så bilderna är tagna brevid mitt skrivbord, inte de bästa bilderna men detta är lila tjejen med sin fågel.

Posted in IWS and tagged , , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.