RLD N!

Jag och Terra (SE U(u)CH NO UCH FIN UCH Jocose Case in Point) kom precis hem från rallylydnadstävling där hon glänste igen och fick titeln RLD N. Två starter med 93p och guldmedalj samt 99p och silvermedalj, så jäkla härlig känsla!


Me and Terra ( (SE U(u)CH NO UCH FIN UCH Jocose Case in Point) just got home from an evening competition in rally obedience where Terra behaved like a star! 2 tracks and at the first one she had 93p and got a gold medal together with the title RLD N (since it was her third qualifying result) and then 99p and silwer medal at the second track. Such an amazing feeling!

RLD N SE U(u)CH NO UCH FIN UCH Jocose Case in Point

Posted in IWS and tagged , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.