SPA 1 + FIN UCH!

Idag deltog vi på ett arbetsprov för spaniels i Finland och SE U(u)CH NO UCH Jocose Case in Point “Terra” gick igenom på alla delar för domaren Sari Vottonen. Eftersom Terra är utställningschampion och har cert från Finland så gör detta SPA1 att hon även kan lägga till den finska utställningstiteln till sitt namn!


 

Today we attended a working ability test for spaniels in Finland where SE U(u)CH NO UCH Jocose Case in Point “Terra” passed in all parts under judge Sari Vottonen. With this Terra can now add the Finnish show champion title to her name!

 

SE U(u)CH NO UCH FIN UCH Jocose Case in Point

Posted in IWS and tagged , , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.