RallyO /Rallylydnad

SE U(u)CH NO UCH FIN UCH RLD N Stanegate Jump for Joy

In Sweden we need 3 results over 70p to get the first title in rallyobedience, so when Joy today got 93p (out of 100p possible) she got the title RLD N (rally obedience Diploma Novice). As you might remember she got 2 qualifying results a couple of weeks ago. To top this off she got a 3 placement and 96p on the second course as a nice bonus. What a dog she is!


SE U(u)CH NO UCH FIN UCH RLD N Stanegate Jump for Joy

Här i Sverigebehöver man 3 resultat över 70p för att få den första titeln i rallylydnad, så när Joy idag fick 93p (av 100möjliga) så fick hon även rätten att lägga till RLD N till sitt namn (Rallylydnadsdiplom Nybörjare). Som du kanske minns fick hon ju 2 kvalificerade resultat för några veckor i jakten på titeln. För att sedan avsluta dagen lite trevligt slog hon till med bronsplats på pallen och 96p på den andra banan som vi körde. Vilken hund hon är!

Posted in IWS and tagged , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.