Another successful day! / En till framgångsrik dag!

Another Nordic CAC and BOB with super critique for SE U(u)CH FIN UCH NO UCH Stanegate Jump for Joy! I was working as a ring steward so my friend was kind and showed her for me. In the breed ring it was still just windy, but for the finals, when I was done working, the rain was pouring down sideways. Proper IWS weather! Unfortunately the Portuguese group judge preferred other dogs  but I got some lovely, wet, pictures.

Breed Judge was Liz-beth C Liljeqvist
”Excellent type and as a whole. Well shaped head, correct bite. good eye color. Strong back, well-laid shoulder, lovely fore chest, good length of chest. normal angulation. Suitable bone structure and strong paws. Excellent coat quality, Deep color. Moves with good stride, freely and with just enough push. Nice dog.”


Ytterligare ett Nordic cert och BIR för SE U(u)CH FIN UCH NO UCH Stanegate Jump for Joy, dessutom med superkritik! Jag jobbade som ringsekreterare så min vän var snäll och visade Joy åt mig. I rasringen så var det bara blåsig men när det var dags för finalringen, när jag hade jobbat som ringsekreterare och istället skulle fotografera, så öste regnet ned sidlänges. Riktigt IWS väder! Tyvärr såg inte den portugesiska domaren kvaliteten han hade framförsig så han tog fram andra hundar men jag fick några bra bilder.

Rasdomare var Liz-Beth C Liljeqvist

”Utmärkt typ och helhet. Välformat huvud, korrekt bett. bra ögonfärg. Stark rygg, vällagd skuldra, härligt förbröst, bra längd på bröstkorgen. normala vinklar. Passande bestomme och starka tassar. Utmärkt pälskvalitet. Djup färg. Rör sig med bra steg, fritt och lagom påskjut. Trevlig hund”

 

Posted in IWS and tagged , , , , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.