BOB / BIR

En sväng till Boden på Internationell utställning och  SEU (u) CH FIN UCH NO UCH Stanegate Jump For Joy kan lägga ytterligare ett BIR till sin samling. Dessutom blev det ett till CACIB så nu borde det gå att ansöka om den internationella titeln med arbetsmerit, CIB.

Kul att få träffa andra IWS älskare, för idag var vi faktiskt två i ringen. Förutom Joy var där en hane från Finland.


Today we visited the international show in Boden, Sweden just an hours drive from home. SEU (u) CH FIN UCH NO UCH Stanegate Jump For Joy was awarded the BOB rosette and on top of this she also got another CACIB so now we should be able to apply for the international title with work merit, CIB.

Today there was a male from Finland joining in on the fun, always nice to meet other IWS lovers!

Posted in IWS and tagged , , , , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.