Rallyobedience /Rallylydnad

We had an unofficial rallyobedience competition on our local club this evening.
I’m in training to be a ”rally writer” so I was practicing this today as well as competing and if you are supposed to write the dog before and after your own dog in the ring there isn’t much time for warming up. C.I.E C.I.B EST V CH NORD UCH JWW-10 CurlyCo Touch Of Magic ”Fira” was a bit surprised to go directly from the car to the ring but manage to get 91/100 p and a 3d placement despite that. Good girl!

—–
Vi hade en inofficiell rallylydnadstävling på vår klubb ikväll.
Jag går utbildning till ”rallyskrivare” nu så jag passade på att träna på det och klämma in en tävlingsbana med egen hund. Det blir inte så mycket tid för uppvärming om man ska skriva för både hunden före och efter sin egen men trots det så skötte sig C.I.E C.I.B EST V CH NORD UCH JWW-10 CurlyCo Touch Of Magic ”Fira” med den äran och fick 91/100p samt en 3:e placering. Duktig tjej!

Posted in IWS and tagged , , , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.